UTSOLGT: Vinmakerens middag - Famille Todeschini

To Rom og Kjøkken

Famille Todeschini er kjent for sin dynamiske og fremtidsrettede tilnærming til vinmaking, der flere generasjoner har forvaltet eiendommen med dyp respekt for jorden. I dag er det brødrene Karl og Yann som fører arven videre med et sterkt fokus på økologisk og biodynamisk vinproduksjon, og en presis vinifikasjon som lar terroiret komme tydelig til uttrykk.

Av 800 vingårder i Saint-Emilion er det kun 85 som har klassifiseringen Grand Cru Classé og Premier Grand Cru Classé,
og Château Mangot fikk denne prestisjefylte statusen i 2022.

Vingården Château Mangot ligger i en av de beste områdene i Saint-Émilion, og står bak viner med dybde, energi og karakter – en harmonisk kombinasjon av tradisjon og moderne håndverk. Det blir ekstra stas når selveste Karl Todeschini nå besøker oss for en eksklusiv vinmaker-middag. Ikke bare har han med seg en spennende vinrekke - i kofferten har han også fersk trøffel fra familiens egen eiendom, som kjøkkenet vårt vil bruke i kveldens spesialkomponerte meny.


Vi serverer en 5-retters meny tilpasset vinene til 1995,- pp.

Kjøp biletter (www.toromogkjokken.no)

Se mer fra To Rom og Kjøkken