CREDO INVITERER: KJØTT MED MAGNUS

Credo

Credo inviterer til feiring av råvarene på Nasjonalbiblioteket. Dagene i forveien av feiringen kan du være med å lære mer om råvarene, før det hele rundes av med en langbordsmiddag i Kantina ved Credo, 25.oktober (se eget arrangement og påmelding).
Magnus Thorvik fra Indre Oslo matforedling (IOm) lager ferske rå pølser, langtidsmodnet spekemat, pålegg og patéer. IOm jobber med bønder som sørger for at dyrene har det godt. De bruker gjerne dyr andre ikke vil ha, men som de mener har ekstra kvaliteter: voksne purker, kuer og søyer.

Magnus vil fortelle om viktigheten av dyrevelferd for kjøttkvalitet og om hvordan man best kan utnytte hele dyret. Han vil dele teori, teknikker og tips, og vil sammen med Heidi Bjerkan demonstrere noen prinsipper som vil gjøre at du selv kan lage spretne, saftige pølser, smaksrik paté eller vakre terriner.

Dato: 22.oktober
Kl. 17-18
Sted: Kantina ved Credo
Middagstilbud i Kantina ved Credo fra kl. 15:30-20:00 (også mulig å kjøpe etter arrangementet): Pølse med tilbehør
Påmeldingslink: https://event.checkin.no/184597/credo-inviterer-kjoett-med-magnus

Se mer fra Credo